Locaties
Sites toevoegen aan je portal

Leer hoe je "sites" in de portal instelt - de geografische gebieden, filialen, locaties of kantoren binnen de organisatie

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door sites aan de portal toe te voegen, kun je de portal filteren op geografisch gebied, filiaal, kantoren of locatie. Dit is handig voor de onsite managers of recruiters die misschien alleen statistieken en kandidaten voor hun site willen bekijken. Deze korte video geeft meer informatie over wat sites zijn en de voordelen van het opzetten ervan:

(De video is in het Engels, voor meer informatie [email protected])

Om een โ€‹โ€‹site te maken, moet je het volgende weten:

• Totaal aantal medewerkers op elke locatie

• Site-adressen

• Namen van de portalgebruikers die verantwoordelijk zijn voor elke site. De portalgebruikers die verantwoordelijk zijn voor elke site moeten als admin-gebruiker aan het systeem zijn toegevoegd. Ga naar ons artikel over het uitnodigen van extra portalgebruikers en voltooi de stappen voordat je de sites instelt.

Zodra je alle bovenstaande informatie hebt en je de beheerders hebt uitgenodigd, kun je de onderstaande stappen volgen om de sites toe te voegen.

Een site toevoegen - een stapsgewijze handleiding:

Stap 1: Ga naar het gedeelte ' instellingen' in het linkermenu van uw portal en klik op ' Sites' in de bovenste tabbladen:

Stap 2: Klik op 'site toevoegen' :

โ—NB. Wanneer je Google Chrome de pagina laat vertalen, staat er op de knop Website toevoegen. Dit is een foutieve vertaling maar betekent in dit geval "Sites"

Stap 3: Vul de sitegegevens in en selecteer een portalgebruiker die verantwoordelijk is voor deze site in de vervolgkeuzelijst:

Stap 4 : Klik op 'toevoegen' en de nieuwe site verschijnt nu in de sitelijst.

Als je de sitegegevens moet bewerken, klik dan op het menupictogram met drie stippen naast de sitenaam en selecteer 'contactgegevens bekijken/bewerken' , breng de wijzigingen aan en klik op 'bijwerken' :

Als je wil dat de beheerders van de portal alleen toegang hebben tot de site waarvoor zij verantwoordelijk zijn, volg dan de stappen om de gegevens van een beheerder te bewerken .

Als je hierover of over ergens anders vragen over hebt, neem dan contact op door een e-mail te versturen naar [email protected]