Scorebord
Aanpassen van het leaderboard in de portal

Hoe je het leaderboard in de portal kunt aanpassen om precies de gegevens weer te geven die je wilt zien.

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is eenvoudig om je leaderboard aan te passen. Deze stapsgewijze handleiding behandelt:

• Filteren op datumbereik

• Filteren op locatie

• Kolommen toevoegen en verwijderen

• Kolommen sorteren

• Exporteren van het leaderboard

Toegang tot het leaderboard en filters

Stap 1: Klik aan de linkerkant op 'app-gebruikers', klik vervolgens op 'Rapporten' in de bovenste tabbladen:

Stap 2: Klik rechts op 'filter' om de menu's voor datum, status en locatie bovenaan het leaderboard weer te geven.

Het leaderboard filteren op datum

Klik op de knop 'datum' en gebruik de dropdownkalender om het benodigde datumbereik te selecteren.

Filter aanpassen of verwijderen? Klik dan op het kruisje naast het datumbereik, onder de filterknoppen.

Het leaderboard filteren op locaties

Als je organisatie meerdere locaties heeft, kun je gebruikers die tot één of meerdere locaties behoren bekijken door het juiste vakje aan te vinken.

💡Top Tip! Je ziet alleen de gegevens van de locaties waarvoor je toestemming hebt om ze te bekijken.

Om terug te keren naar het bekijken van gebruikers op alle locaties, klik je weer op het kruisje:

Kolommen met extra informatie toevoegen/verwijderen

Je kunt andere informatie opnemen zoals het aantal deelacties, interviews, kandidaten, punten (verwijzings- en bonuspunten) zowel toegekend als betaald, en unieke weergaven.

Om extra kolommen toe te voegen, klik op het pictogram 'drie verticale kolommen'.

Scroll door de lijst en selecteer eenvoudig de benodigde categorieën door op het vinkje te klikken. Om een categorie te verwijderen, klik je opnieuw op het vinkje.

De volgorde van kolommen aanpassen

Om de volgorde van de kolommen te wijzigen, klik je op de kolomkop en sleep je deze naar een gewenste positie op het leaderboard.

Het leaderboard sorteren op een specifieke kolom

Om de gegevens numeriek te sorteren, klik je op de kolomkop en klik je nogmaals om de volgorde om te keren.

Het leaderboard exporteren

Zodra alle gegevens die je wilt bekijken worden weergegeven, wil je misschien een spreadsheet van de informatie exporteren.

Doe dit eenvoudig door op de knop 'exporteren' rechtsboven op de pagina te klikken.

Een groen pictogram verschijnt in de rechterbovenhoek om je te laten weten dat de export wordt verwerkt.

Wanneer de export is voltooid (wat tot 30 minuten kan duren, afhankelijk van de bestandsgrootte), ontvang je een e-mail op het e-mailadres dat geregistreerd staat op je account met het CSV-bestand (spreadsheet) als bijlage.

Zodra ontvangen, kun je de bijlage downloaden en openen op je computer.

Als je vragen hebt over het bewerken van het leaderboard of iets anders, neem dan contact met ons op door te klikken op het chatpictogram rechtsonder op je scherm.