De app delen met een collega - een handleiding voor app-gebruikers
De app delen met een collega - een handleiding voor app-gebruikers

Hoe je de app deelt met je collega's via social media, sms en andere platformen.

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de app ook delen met je collega's! Zo kunnen jullie samen de organisatie helpen met het vinden van nieuwe medewerkers. Het kan zelfs zo zijn dat je werkgever hier ook extra punten voor geeft wanneer je collega heeft ingelogd!

Stap 1: Afhankelijk van de instellingen van uw organisatie heeft u mogelijk een knop 'deel de app' op uw startscherm, zoals hieronder weergegeven. Klik gewoon op de knop en ga naar stap 3 van deze instructies.

Zie je deze knop niet? Ga dan gewoon eerst naar stap 2

Stap 2: Als je de knop 'Deel de app' niet op je startscherm hebt staan, ga dan naar het instellingenpictogram ⚙️ rechtsonder in de app en selecteer vervolgens 'Deel de app'.

Stap 3: Dit scherm verschijnt nu - klik op "Deel nu":

Stap 4: Klik op het juiste pictogram van de methode die u wilt gebruiken om de app te delen:

Stap 5: De link opent nu in de app die je gekozen hebt. Voeg een persoonlijk bericht toe en druk op mail/deel/verzenden etc.

En dat is het! Je hebt de app nu gedeeld! Zodra je collega voor het eerst inlogt op de app, en je organisatie hiervoor punten aanbiedt , krijg je de punten toegekend 🎉

Hopelijk ben je hiermee geholpen! Als je hier of ergens anders vragen over hebt, klik dan op het groene chat-icoon rechtsonder in het scherm en we helpen je graag verder.