De app downloaden en je registreren
Compatibiliteit van mobiele apparaten met de app

Als je de app niet kunt vinden in de App Store of deze niet kunt downloaden, controleer dan of jouw apparaat wel compatibel is.

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De app is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store en de Google Play Store.

Momenteel kan de app alleen worden gedownload op smartphones , niet op tablets. Als je op een tablet in de app store zoekt, kun je de app niet vinden.

Om de app te vinden, te downloaden en uit te voeren, moet de telefoon een redelijk up-to-date versie van de IOS- of Android-software gebruiken.

Voor Android-telefoons kan de app alleen worden gebruikt met Android 6 of later, dus als je de app niet kunt vinden in de Google Play Store, controleer dan of je telefoon minimaal Android 6 gebruikt (klik HIER om te zien hoe).

Er is een klein aantal Android-telefoons die Android 6 niet ondersteunen en daarom de app niet kunnen gebruiken:

• Samsung Galaxy NOTE, NOTE 2, NOTE 3, YOUNG, CORE PRIME, ALPHA of GALAXY S

• Samsung S2, S3 of S4

• Samsung J1, JI MINI of J3