Organisatie details en instellingen
Een welkomstbericht voor een app op maat instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het instellen van een aangepast bericht om nieuw personeel welkom te heten in de app is heel eenvoudig!

Deze korte stapsgewijze handleiding laat zien hoe je dit instelt in de portal.

Stap 1: Ga naar het gedeelte ' Instellingen ' van de portal:

Stap 2: Klik nu op ' App-instellingen ':

Stap 3: In dit scherm kun je het bericht en de afzender bewerken. Klik gewoon in het vak "Formulering voor bericht" om het welkomstbericht te bewerken. Terwijl je dit bericht bewerkt, verschijnt een voorbeeld van het nieuwe bericht op het telefoonscherm dat rechts wordt weergegeven.

Stap 4: Voer de naam in van de persoon van wie je het bericht wil laten verschijnen:

Stap 5: Upload een foto van de afzender door op ' UPLOAD ' te klikken en een afbeelding van je computer te selecteren. De maximale afmetingen voor de afbeelding zijn 300x300px en de bestandsgrootte mag niet groter zijn dan 2 MB.

Na het uploaden zie je een voorbeeld van de foto:

Stap 6: Sla de wijzigingen op en werk het welkomstscherm bij door rechtsonder in je scherm op ' UPDATE ' te klikken:

Het welkomstscherm van je app is nu bijgewerkt en alle nieuwe gebruikers zien dit geweldige gepersonaliseerde bericht wanneer ze voor het eerst inloggen op de app.

Als je hulp nodig hebt bij het opstellen van je welkomstbericht, neem dan contact op door op het chatpictogram rechtsonder in je scherm te klikken.