De puntenverdeling en Spelregels controleren

Hoe u uw verwijzingspunten en instellingen voor regelingsregels kunt vinden en bijwerken.

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een nieuw dashboard hebt, is het belangrijk om te controleren of je tevreden bent met de instellingen voordat je de app voor de hele organisatie lanceert.

Je kunt deze handleiding ook gebruiken als je een bestaand dashboard hebt en wijzigingen moet aanbrengen in de instellingen voor punten of Spelregels.

Uw punteninstellingen bekijken en wijzigen:

Stap 1: Klik vanuit uw dashboard op uw initialen linksonder en selecteer ' Bedrijfsgegevens ' in het menu

Stap 2: Scroll naar de onderkant van de pagina:

Hier zie je de verschillende fasen van het sollicitatieproces en het bijbehorende aantal te verdienen punten.

Als je vragen hebt of wijzigingen wilt aanbrengen in de punteninstellingen , klik je op de onderstaande knop voor onze veelgestelde vragen over punten en een kort aanvraagformulier voor het bijwerken van de punten.

Zodra we het ingevulde aanvraagformulier hebben ontvangen, werken we de punteninstellingen bij en bevestigen we de wijzigingen via e-mail.

De Spelregels bekijken en bewerken:

Stap 1: Klik in het menu 'Instellingen' op 'Spelregels' (op de schermafbeelding heet dit "Schema regels maar de locatie is hetzelfde) in de horizontale menubalk. Dit brengt je naar de pagina met opties voor Spelregels.

Stap 2: Controleer de standaardopties en breng eventuele wijzigingen aan.

Wanneer je wijzigingen aanbrengt, zorg er dan voor dat je naar de onderkant van de pagina scrolt en op de knop 'Bijwerken' klikt om ervoor te zorgen dat de wijzigingen in de app worden opgeslagen. (Wanneer je Google Chrome de pagina laat vertalen, staat er op de knop Download de Update. Dit is een foutieve vertaling maar betekent in dit geval bijwerken).

We raden je aan een kopie van de Spelregels te downloaden, zodat je deze vóór de lancering kent. Je kunt een exemplaar downloaden door op de knop 'Download Spelregels' te klikken, deze vind je ook onderaan de pagina (bij vertaling door Google Chrome heet deze knop 'van de regelingsregels').

Hulp nodig bij de instellingen of Spelregels? We staan graag voor je klaar, neem contact op via de groene chat button.