Hoe weet ik welke versie van het Android OS (besturingssysteem) op mijn Android-apparaat draait?

Controleren op welke Android OS-versie uw apparaat draait.

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De app werkt alleen op een Android-apparaat vanaf versie 6 ('Marshmallow')en hoger.

U kunt eenvoudig controleren welke OS-versie uw apparaat gebruikt door deze stappen te volgen:

Stap 1: Open het menu van je telefoon. Tik op 'Instellingen'

Stap 2: Scrol omlaag naar beneden en selecteer 'Over de telefoon' in het menu.

Stap 3: De OS-versie van uw apparaat wordt weergegeven onder 'Android-versie' Als uw Android-versie lager is dan 6, moet u uw telefoon bijwerken naar de nieuwste versie om de app te downloaden. Klik HIER voor een lijst met apparaten die Android 6 niet ondersteunen.

Klik voor meer informatie over de compatibiliteit van apparaten op de chatknop in de rechterbenedenhoek van uw scherm en we helpen u graag verder.