Medewerkers toestemming geven en uitnodigen voor de app
Uitnodigingen versturen om de app te downloaden

Leer hoe je uitnodigingen naar al het personeel kunt sturen via e-mail en sms

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je de medewerkers toestemming hebt gegeven om de app te gebruiken , heb je de mogelijkheid om hen via e-mail en sms uitnodigingen te sturen om de app te downloaden.

Volgens onze registratiegegevens zijn de beste tijden om uitnodigingen te versturen (in volgorde van meest populaire tijd om te registreren):

• Dinsdag om 14.00 uur

• Donderdag om 14.00 uur

• Maandag om 10 uur

• Woensdag om 11 uur

Uitnodigingen versturen - een stapsgewijze handleiding: Stap 1: Log in op de portal en ga naar het gedeelte ' App-gebruikers' in het menu aan de linkerkant, vervolgens is het ' Beheren' in de bovenste tabbladen.

Als het goed is, heb je de personeelsgegevens al geüpload, zo niet, klik dan hier om te leren hoe je al het personeel vooraf kunt registreren om de app te gebruiken.

Stap 2: Klik op het vak ' Filters ', er verschijnt een nieuw vervolgkeuzemenu. Selecteer 'Geautoriseerd' in het vervolgkeuzemenu Status

Stap 3: Vink in de linkerbovenhoek van de genodigdenlijst het vakje aan om alle medewerkers te selecteren die geen uitnodiging hebben ontvangen. Je kunt ook specifieke medewerkers individueel selecteren door het vakje naast hun naam aan te vinken.

Stap 4: Onderaan het scherm zie je een taakbalk die aangeeft hoeveel genodigden er zijn geselecteerd. Klik op 'uitnodigen' :

Als je een lange lijst met genodigden hebt, kan het even duren voordat de uitnodigingen zijn verzonden.

Zodra de uitnodigingen succesvol zijn verzonden, verschijnt er rechtsboven in het scherm een ​​groene succesmelding.

Wie zich niet meteen aanmeldt, krijgt de komende 2 weken automatisch elke week een herinnering .

Je kunt de status van de registratie van een personeelslid controleren door naar het gedeelte app-gebruikers beheren te gaan en de muisaanwijzer op het uitnodigingspictogram te plaatsen.

De app starten? Het is een geweldig idee om een ​​bericht op de lanceringsdag te sturen, vind enkele kant-en-klare voorbeelden HIER.