Het Scorebord

Hoe je het scorebord kunt bekijken en bewerken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het scorebord toont het totale aantal shares, kandidaten en starters dat jij en je collega's via de app hebben gegenereerd.

Het is een manier om gezonde concurrentie onderling te creëren en verder delen aan te moedigen. Zie het als een spelletje! Ga jij de top van het leaderboard bezetten? 🥇🥈🥉 Het is heel eenvoudig om het scorebord te bekijken, klik gewoon op het 'grafiekpictogram' onderaan het startscherm.

Hier kunt u selecteren welke informatie u op het leaderboard wilt bekijken. Klik eerst op shares

Kies vervolgens uit het pop-upmenu welke informatie je wilt bekijken: shares, kandidaten of starters.

De app weergeeft vervolgens de door jou gekozen scores.

Als je organisatie meerdere locaties heeft, klik je op locaties en de totalen voor elke locatie worden weergegeven. Om te zien hoe de locaties scoren kun je het menuutje voor shares, kandidaten en starters weer gebruiken.

Als je jezelf anoniem wilt maken op het scorebord, kun je hier leren hoe je dit kunt doen. Het kan zijn dat je organisatie heeft ingesteld dat alle app-gebruikers als anoniem worden weergegeven. Als dit het geval is, ziet het scorebord er als volgt uit:

Hopelijk ben je hiermee geholpen! Als je hier of ergens anders vragen over hebt, klik dan op het groene chat-icoon rechtsonder in het scherm en we helpen je graag verder.