Prestaties en medailles uitgelegd

Een overzicht van de verschillende prestaties, medailles en wat er nodig is om welk niveau te behalen

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een bepaalde mijlpaal bereikt (bijvoorbeeld aantal shares), ontvang je een medaille van ons! Deze wordt weergegeven op het startscherm van de app. Elke prestatiecategorie heeft drie niveaus, brons, zilver en goud.

De vier categorieën (van links naar rechts) zijn:

• Shares

• Interesse getoond (wanneer iemand met wie u een vacature heeft gedeeld het formulier zijn/haar gegevens achterlaat)

• Starters (wanneer iemand die je via de app hebt aanbevolen, door jouw bedrijf is aangenomen)

Zie je hieronder hoeveel je waarvan nodig hebt voor welke medaille:

Brons

Zilver

Goud

Shares

5

25

100

Interesse getoond

3

10

25

Starters

1

5

10

Hopelijk ben je hiermee geholpen! Als je hier of ergens anders vragen over hebt, klik dan op het groene chat-icoon rechtsonder in het scherm en we helpen je graag verder.