Punten laten uitbetalen
Hoe je punten kunt verzilveren of opnemen

Stap voor stap punten laten uitbetalen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze gids laat je zien hoe je een verzoek indient om je punten te verzilveren.

Jouw organisatie heeft een minimum aantal punten vastgesteld dat nodig is voordat je een uitbetalingsverzoek kunt indienen. Je kunt de details van het minimum aantal punten vinden in de Spelregels (klik HIER om te leren hoe u uw Spelregels kunt vinden).

Punten uit laten betalen, een stapsgewijze handleiding:

Stap 1: Tik in het startscherm van de app op de afbeelding van de geldzak of op het 'punten' pictogram:

Stap 2: Klik op de knop 'Laat jouw punten uitbetalen':

Stap 3 : Voer het aantal punten in dat je wilt verzilveren of schuif de cirkelknop langs de lijn om het gewenste bedrag te selecteren:

Let op: Jouw bedrijf heeft een minimaal aantal punten nodig voordat je een uitbetaling kunt aanvragen. Op dit scherm verschijnt een bericht in het rood als je dit aantal punten niet hebt bereikt.

Stap 4: Als je het bedrag hebt ingevuld dat je wilt verzilveren tik je op 'Indienen':

Stap 5: De eerste keer dat je vraagt om punten uit te laten betalen word je gevraagd om je geboortedatum in te vullen. In combinatie met jouw naam weet de salarisadministratie zo naar wie de punten overgemaakt moeten worden. Vul deze gegevens in en tik vervolgens op 'Indienen':

Stap 6: Je ziet nu een succesbericht verschijnen, tik simpelweg op 'Sluiten' en je bent klaar!

Jouw betaalverzoek is nu verzonden naar de beheerder.

Je ontvangt een melding wanneer de punten zijn goedgekeurd en betaald.

⚠️ Je kunt maar één uitbetalingsverzoek tegelijk doen. Als je nog een betaalverzoek indient voordat je bericht hebt gekregen dat je punten zijn uitbetaald, krijg je dit bericht:

Verzoeken worden normaal gesproken maandelijks afgehandeld. Als je een vraag hebt over de voortgang van de uitbetaling, neem dan contact op met de salarisadministratie van uw bedrijf.

Hopelijk ben je hiermee geholpen! Als je hier of ergens anders vragen over hebt, klik dan op het groene chat-icoon rechtsonder in het scherm en we helpen je graag verder.