Je eigen account beheren
Je persoonlijke gegevens bijwerken in de app

Hoe u uw persoonlijke gegevens kunt bijwerken vanuit de app

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is belangrijk dat je persoonlijke gegevens bijgewerkt en actueel zijn. Volg deze stapsgewijze instructies voor het bewerken van je naam, mobiele nummer of e-mailadres vanuit de app

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het bijwerken van je persoonlijke gegevens:

Stap 1: Klik vanuit uw startscherm op het persoonspictogram in de linkerbovenhoek:

Dit brengt je rechtstreeks naar je profiel.

Stap 2: Update de velden die je wilt wijzigen en tik op 'Opslaan ':

Stap 3: Klik op 'Sluiten':

Dat is het! Je gegevens zijn bijgewerkt in het systeem.

Hopelijk ben je hiermee geholpen! Als je hier of ergens anders vragen over hebt, klik dan op het groene chat-icoon rechtsonder in het scherm en we helpen je graag verder.