Je eigen account beheren
Hoe je jezelf anoniem kunt maken op het scorebord

Wil je jouw naam verwijderen uit het scorebord van de organisatie? In dit artikel wordt uitgelegd hoe dit moet.

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is heel eenvoudig om jezelf op anoniem te zetten voor het scorebord. Deze stapsgewijze handleiding laat je zien hoe.

Stap 1: Klik vanuit het startscherm op het persoonspictogram in de linkerbovenhoek:

Dit brengt je naar je profiel.

Stap 2: Klik op de schakelaar naast 'Mijn naam niet weergeven op het scorebord' zodat deze naar rechts schuift:

Stap 3: Klik op ' Opslaan ':

Je verschijnt nu als een anonieme gebruiker op het scorebord.

Als je wilt dat je naam opnieuw op het scorebord verschijnt, schuif je de knop 'Mijn naam niet weergeven op het scorebord' in zodat deze aan de linkerkant staat en klik je vervolgens op 'Opslaan'.

Hopelijk ben je hiermee geholpen! Als je hier of ergens anders vragen over hebt, klik dan op het groene chat-icoon rechtsonder in het scherm en we helpen je graag verder.