Notificaties
Meldingen: maak en verzend eenmalige en herhaal pushmeldingen en verhoog het aantal vacatures met tot wel 300%!
Meldingen: maak en verzend eenmalige en herhaal pushmeldingen en verhoog het aantal vacatures met tot wel 300%!

Hoe u app-meldingen voor het personeel maakt, verzendt en plant.

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze statistieken laten zien dat het regelmatig verzenden van meldingen naar app-gebruikers het aantal shares met wel 300% verhoogt! Het is supersnel en eenvoudig om app-meldingen in te stellen en te verzenden naar alle app-gebruikers - begin nu en zie de shares groeien!

Stap 1: Ga naar notificaties in het dashboard en klik op ' nieuwe melding' :

Opmerking: als je de optie 'nieuwe melding' niet hebt, kan dit betekenen dat je niet over de juiste rechten beschikt om een ​​melding te maken en te verzenden. Neem contact met ons op door op het chatpictogram rechtsonder in het scherm te klikken en wij kunnen het direct voor je nakijken.

Stap 2: Klik op aangepaste melding maken als u uw eigen melding wilt schrijven, of kies een van onze vooraf geschreven sjablonen die u in de volgende stap kunt bewerken.

Stap 3: Voer de titel en tekst van uw melding in.

Als je ervoor hebt gekozen om een ​​van onze sjablonen te verzenden, voer dan de bewerkingen uit die passen bij de organisatie en de medewerker(s).

Voeg een afbeelding toe door in het afbeeldingsvak te klikken en de afbeelding op de computer te selecteren die je wil toevoegen.

Aan de linkerkant verschijnt een voorbeeld van de melding en je kan een voorbeeld sturen naar het nummer dat aan het beheerdersaccount is gekoppeld door op 'voorbeeld verzenden naar mijn nummer' te klikken.

Als je tevreden bent met de inhoud, klik dan op ' Volgende ':

Stap 4: Gebruik onder de titel ' verzenden naar ' de twee vervolgkeuzemenu's om te selecteren naar wie je de melding wil sturen, een individu of een groep:

Stap 5: Selecteer in het gedeelte 'verzenden' in het vervolgkeuzemenu of je de melding direct wil verzenden of op een geplande tijd en datum :

Als je ervoor hebt gekozen om de melding op een toekomstige datum te verzenden, gebruik dan de vervolgkeuzelijst met datum en tijd om te selecteren wanneer je deze melding wil verzenden:

Stap 6: Gebruik het laatste vervolgkeuzemenu om te selecteren of je wil herhalen wanneer de melding wordt verzonden (je wil bijvoorbeeld elke week of maand verschillende herinneringen voor het delen van een taak sturen, zodat de medewerkers het niet vergeet). kan extra geld verdienen met de app! :

Stap 7: Klik op ' Voltooien ':

Er verschijnt nu kort een groene succesmelding in de rechterbovenhoek van het scherm.

Wil je de melding bekijken die je hebt verzonden of gepland? Klik op het kruisje om het nieuwe meldingsscherm te wissen en selecteer vervolgens de datum in de kalender waarop de melding is verzonden of gepland en er wordt rechts een voorbeeld weergegeven:

Als je meer hulp nodig hebt bij het maken en verzenden van een melding, klik dan op de chatknop in de rechterbenedenhoek van je scherm en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, of stuur een email naar [email protected]