De app downloaden en je registreren
Hoe je te registreren voor de app via een uitnodigingslink - een handleiding voor app-gebruikers
Hoe je te registreren voor de app via een uitnodigingslink - een handleiding voor app-gebruikers

Hoe je de app downloadt, jezelf registreert en inlogt op de app met behulp van een uitnodigingslink die door je werkgever is gedeeld

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je werkgever heeft je een link gestuurd om je aan te melden voor de app. Top! Laten we beginnen

Hoe u zich registreert voor de app: een stapsgewijze handleiding

Stap 1: Klik op de link en je word naar de registratiepagina geleid (zie onderstaand voorbeeld). Vul je gegevens in en klik op 'Verzenden en app downloaden':

Stap 2: Je wordt nu naar een pagina geleid met de link om de app te downloaden. Tik op de knop die geschikt is voor jouw telefoon - App Store voor iPhone en Google play voor Android.

Stap 3: Je wordt nu naar de betreffende store gebracht. De app is volledig gratis te downloaden. Start de download en de app begint te downloaden en zal worden geïnstalleerd op je telefoon.

Stap 4: Klik na het downloaden op het pictogram:

Stap 5: Vul de opgevraagde gegevens in en doorloop de stappen om de app verder in te stellen.

Dat is het! Je bent nu klaar om een ​​baan te delen.

Hopelijk ben je hiermee geholpen! Als je hier of ergens anders vragen over hebt, klik dan op het groene chat-icoon rechtsonder in het scherm en we helpen je graag verder.