Waarom worden mijn punten niet bijgewerkt na het delen?

Oorzaken die verklaren waarom je punten niet bijgewerkt worden in de app

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deel je actief banen met vrienden en verzamel je elke maand punten, maar stijgt je totaal niet meer? In dit artikel worden oorzaken besproken waarmee je rekening moet houden.

1. Geeft de organisatie punten voor delen?

Alle puntinstellingen worden beheerd door de organisatie. Zelfs als jouw werkgever geen punten toekent voor het delen, is het nog steeds nuttig om te blijven delen met vrienden en familie die goed kunnen passen bij de functie en/of het bedrijf. Je verdient namelijk wél punten wanneer ze verder komen in het sollicitatieproces.

Je kunt alle punteninstellingen bekijken door te klikken op Instellingen > Puntenverdeling.

2. Heb je al het maximale aantal 'share-punten' van de maand verdiend?

Alle organisaties hebben een maximaal aantal shares waar medewerkers punten voor kunnen verdienen. Boven dit aantal is het nog steeds mogelijk en aan te bevelen om vacatures te delen met interessante kandidaten maar je verdient hiervoor geen 'share-punten'.

Maar! Als deze kandidaten verder gaan in het sollicitatieproces krijg je hier uiteraard wel punten voor! Het is dus altijd goed om vacatures te blijven delen met interessante mensen uit jouw netwerk. Daarnaast is de beloning voor andere fasen van de sollicitatieprocedure veel hoger dan voor delen! 🤩

💡Zo kun je de Spelregels van jouw organisatie controleren:

Informatie over het maximum aantal shares waarvoor je punten krijgt van jouw organisatie kun je bekijken door naar het instellingenpictogram op de startpagina te gaan en 'Spelregels' in het menu te selecteren.

Hier kunt u de Spelregels bekijken. Scrol omlaag naar het gedeelte met de titel: 'Wat zijn de verwijzingsbeloningen?' en onder punt a) kunt u zien voor hoeveel aandelen u maandelijks punten kunt verdienen.

U kunt ook HIER klikken voor een meer gedetailleerde gids over het bekijken van schemaregels in de app.

3. Voltooi je je aandelen?

Om ervoor te zorgen dat u de punten verdient voor het delen van een vacature, vergeet niet op verzenden te klikken wanneer u de link via sms verstuurt of op sociale media plaatst!

Als je nog steeds niet zeker weet waarom je geen punten ontvangt om te delen, neem dan contact met ons op door op het groene chatpictogram rechtsonder in het scherm te klikken met je volledige naam en organisatie en we zullen het graag voor je onderzoeken dit verder voor u.