Bonus punten

Ideeën voor bonuspunten en een stapsgewijze handleiding voor het toekennen ervan

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bonuspunten zijn een directe en gemakkelijke manier om personeel te erkennen en te bedanken voor hun harde werk, wat de app-betrokkenheid vergroot en de retentie verbetert.

We hebben geconstateerd dat organisaties die regelmatig bonuspunten toekennen een hogere gemiddelde acceptatie hebben dan organisaties die geen bonuspunten gebruiken.

De meest populaire redenen voor het toekennen van bonuspunten zijn:

• Extra verantwoordelijkheden of werkzaamheden

• Positieve klantfeedback

• Jaarlijkse bonus

• Het verschil maken tijdens een belangrijke klus

• Bedankt voor je harde werk

• Werk jubilea

Je vindt meer voorbeelden samen met richtlijnen over hoeveel je kunt toekennen door HIER te klikken .

Bonuspunten toekennen - een stapsgewijze handleiding

Stap 1: Ga naar de sectie ' Bonuspunten ' in het linkermenu van uw portaal.

Stap 2: Klik op ' Punten toekennen

💡Opmerking: als je de knop 'Punten toekennen' niet ziet, heb je mogelijk niet de relevante machtigingen om bonuspunten toe te kennen.

Stap 3: Selecteer of je bonuspunten wilt toekennen aan een enkele app-gebruiker, meerdere app-gebruikers of alle gebruikers op een site of de organisatie door te klikken op het vervolgkeuzemenu 'toekennen aan' :

💡Opmerking : de optie 'Alle geregistreerde en geautoriseerde gebruikers' zal punten toekennen aan zowel degenen die zich minstens één keer hebben aangemeld bij de app als degenen die zich nog moeten aanmelden bij de app maar geautoriseerd zijn om de app te gebruiken.

Stap 4: Kies de specifieke app-gebruiker(s) of site uit het volgende vervolgkeuzemenu:

Stap 5: Selecteer een categorie in het volgende vervolgkeuzemenu (klik HIER om te zien hoe je een nieuwe categorie maakt):

Stap 6: Voer het aantal punten in dat je wil toekennen. Als de door jou geselecteerde categorie een vast bedrag heeft, kun je dit veld niet bewerken.

Klik op ' Volgende ':

Stap 7: De titel en inhoud voor deze categorie worden automatisch ingevuld, maar je kunt alle gewenste bewerkingen uitvoeren. Als je niet in de titel- en tekstvakken kunt klikken, zijn deze voor deze categorie bepaald.

Vervolgens kun je de afbeelding toevoegen of wijzigen. Om een ​​afbeelding te verwijderen, klik je op het 'x'- pictogram en vervolgens op het afbeeldingsbestand om een ​​nieuwe afbeelding te selecteren om te uploaden. Als de inhoud voor deze categorie vaststaat , kun je de afbeelding niet wijzigen.

Stap 8: Klik op ' Toon ':

Er verschijnt kort een succesbericht in de rechterbovenhoek en de bonuspunten worden toegekend en er wordt een melding verzonden naar de geselecteerde gebruiker(s).

Als je vragen hebt over bonuspunten of iets anders, neem dan contact met ons op door op het chatpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm te klikken, of stuur een e-mail naar [email protected]

Wat is er nog meer?

• Lees onze tips voor het gebruik van bonuspunten, inclusief ideeën voor bonuspuntencategorieën en hoeveel punten zijn toegekend door andere organisaties door HIER te klikken .

• Deel het geweldige nieuws dat een collega bonuspunten heeft gekregen door een pushmelding naar alle app-gebruikers te sturen.

• Bekijk onze geautomatiseerde welkomstbonusgids om te leren hoe je bonuspunten kunt toekennen aan iedereen die zich registreert voor de app.