Betaalverzoeken
Betalingsverzoeken uitvoeren

Onze gids voor het beheren van betalingsverzoeken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een app-gebruiker een verzoek indient om zijn punten te verzilveren, wordt dit weergegeven in het gedeelte 'Betalingen' van uw beheerportaal.

In uw regelingsreglement staat dat u één keer per maand punten betaalt volgens de salarisadministratie.

Het is belangrijk om de gebruikers van uw app op de hoogte te houden van de status van hun verzoeken, dus u kunt ervoor kiezen om een ​​e-mailmelding te ontvangen telkens wanneer er een betalingsverzoek binnenkomt. Klik HIER voor meer informatie over het instellen van betalingsverzoekmeldingen .

Deze gids laat u zien hoe u betalingsverzoeken kunt uitvoeren:

Een betalingsverzoek uitvoeren - een stapsgewijze handleiding:

Stap 1: Klik in het linkermenu van uw beheerportaal op 'Betalingen'. Hier vindt u een lijst met betalingsverzoeken die zijn ingediend.

U kunt controleren of u tevreden bent met de aangevraagde punten door op de naam van elke app-gebruiker te klikken en hun activiteitenlogboek te controleren.

Stap 2: Plaats de muisaanwijzer op het verzoek dat je graag wil uitvoeren en er verschijnen drie optiesymbolen aan de rechterkant. In dit stadium kan je kiezen tussen 'afwijzen' of 'goedkeuren'

Let op: als je deze 3 symbolen niet ziet, heb je mogelijk niet de relevante rechten om betalingsverzoeken goed te keuren, af te wijzen en als betaald te markeren. Neem dan contact op met je manager.

Om meerdere betalingsverzoeken tegelijk goed te keuren , klik dan op het vakje naast 'Datum' bovenaan de lijst:

Scrol naar de onderkant van de pagina en selecteer 'goedkeuren' in het menu dat is verschenen:

Selecteer vervolgens 'alle in behandeling' in het vervolgkeuzemenu:

De status van de betaalverzoeken verandert dan in goedgekeurd en de app-gebruikers krijgen deze pushmelding:

Je kan nu een lijst met alle betalingsverzoeken voor de salarisadministratie exporteren.

Stap 4: Wanneer de salarisadministratie is verwerkt en de punten zijn uitbetaald, ga terug naar het betalingsgedeelte van de portal, zweef over de naam van de app-gebruiker wiens punten zijn betaald en klik op '£' (Betalen).

Om meerdere verzoeken in één keer als betaald te markeren, klik dan op het vakje naast 'Datum' bovenaan de lijst en selecteer 'allemaal goedgekeurd ' in het vervolgkeuzemenu:

Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op 'markeren als betaald' in het menu dat is verschenen:

Het verzoek wordt automatisch verplaatst naar het tabblad Geschiedenis en de app-gebruikers ontvangen deze melding:

Als je vragen hebt over deze functie of andere, neem dan contact met ons op door op het chatpictogram rechtsonder in je scherm te klikken, of neem contact op via e-mail [email protected]