Bekijken welke punten je per stap krijgt - een gids voor app-gebruikers
Bekijken welke punten je per stap krijgt - een gids voor app-gebruikers

We laten zien waar je de precieze puntenverdeling kunt vinden in de app.

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is heel eenvoudig om een โ€‹โ€‹lijst te vinden van de verschillende fasen en het aantal punten dat wordt toegekend wanneer een kandidaat elke fase bereikt:

Stap 1: Klik vanuit het startscherm van uw app op het instellingenwiel in de rechterbenedenhoek van uw scherm:

Stap 2: Selecteer 'Puntenverdeling' in het menu:

Stap 3: Hier vind je dan de puntenverdeling:

Hopelijk ben je hiermee geholpen! Als je hier of ergens anders vragen over hebt, klik dan op het groene chat-icoon rechtsonder in het scherm en we helpen je graag verder.