Handmatig een kandidaat toevoegen

Kandidaten aan uw portal toevoegen als de verwijzing mondeling is gedaan.

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sommige leden van uw team geven er de voorkeur aan hun vrienden door te verwijzen wanneer ze hen zien, of via de telefoon. Deze verwijzingen komen in aanmerking voor punten en u kunt ze heel gemakkelijk toevoegen aan uw kandidatengebied.

Handmatig een kandidaat toevoegen - een stapsgewijze handleiding

Stap 1: Ga naar het kandidatengedeelte van uw portaal en klik op ' kandidaat toevoegen '

Stap 2 : Klik in het vak 'rol' . Er verschijnt een lijst met alle actieve taken. Selecteer de functie waarin de nieuwe kandidaat interesse heeft getoond.

Stap 3 : Vul de naam en contactgegevens van de kandidaat in. Klik vervolgens op het veld ' Verwezen door ', zoek en selecteer de app-gebruiker die de kandidaat heeft doorverwezen.

Stap 4 : Klik in het veld ' Belangstelling getoond op ' en kies de datum waarop de kandidaat interesse heeft getoond.

Stap 5: Als alle velden zijn ingevuld, klikt u op 'Toevoegen'.

De kandidaat verschijnt nu in de Live Candidate-sectie van uw kandidatengedeelte en is klaar om normaal verder te gaan. Klik hier voor een stapsgewijze handleiding om een ​​kandidaat vooruit te helpen.

Als je hier vragen over hebt, of iets anders, neem dan contact met ons op via het chatpictogram in de rechterbenedenhoek van je scherm en we helpen je graag verder, of stuur een email naar [email protected]