Je account verwijderen in de app

Hoe u uw account uit de app kunt verwijderen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je jouw account wilt verwijderen vanwege bijvoorbeeld het verlaten van de organisatie of omdat je een account wilt openen bij een nieuwe organisatie, kun je dit met slechts een paar klikken in de app doen.

πŸ’‘Tip! Als je nog punten in jouw account hebt, raden we je aan om deze eerst uit te laten betalen of een regeling te treffen met je werkgever voordat je tot verwijdering overgaat. Na verwijdering zijn alle punten namelijk definitief verwijderd en niet meer terug te halen.

Stap 1: Klik in het startscherm op het persoonspictogram linksboven in uw scherm:

Dit brengt je naar je profiel.

Stap 2: Scroll naar beneden in de lijst en klik op 'Verwijder mijn account'

Stap 3: Er verschijnt een pop-up die het verwijderen bevestigt. Dit geeft aan dat alle activiteit en punten zullen worden verwijderd, als je het zeker weet - selecteer 'Account verwijderen'.

⚠️ Zodra je account is verwijderd, kan deze actie niet meer worden teruggedraaid

Goed lezen voor dat je op 'verwijder account' klikt!

En dat is alles, alle activiteiten en punten worden verwijderd en je account wordt gesloten.

Als je van organisatie verandert en je opnieuw wilt registreren om de app te gebruiken (we hopen van wel! πŸ€—), laat het dan je nieuwe manager even weten, die kan dit voor je regelen.

Hopelijk ben je hiermee geholpen! Als je hier of ergens anders vragen over hebt, klik dan op het groene chat-icoon rechtsonder in het scherm en we helpen je graag verder.