Een baan bewerken

Moet je een wijziging aanbrengen in een vacature? Dit artikel laat je zien hoe.

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een vacature bijwerken is heel eenvoudig, onze stapsgewijze handleiding hieronder laat zien hoe.

Een taak bewerken - een stapsgewijze handleiding

Stap 1 : Ga naar het vacaturesgedeelte van de portal.

Stap 2 : Zoek de vacature die je wilt bewerken en klik op het 'menupictogram met drie stippen' naast die vacature:

Stap 3 : Klik op 'bewerken'. Breng relevante wijzigingen aan op de pagina met de belangrijkste details en klik op 'volgende' om door te gaan naar de volgende stap:

Stap 4: Breng eventueel wijzigingen aan op de loon- en urenpagina en klik op 'volgende'

Stap 5: In 'Beschrijving & media' kun je de afbeelding bijwerken door op 'bladeren' te klikken of een afbeelding te slepen en neer te zetten in het vak 'Kenmerk afbeelding' .

Breng onder het kopje 'Beschrijving' eventuele wijzigingen aan in functiebeschrijving (bekijk hier onze voorgestelde vacaturetekst).

Klik op 'volgende' om naar de laatste pagina te gaan:

Stap 6: Op het laatste scherm 'Stap 4: Taakinstellingen' kun je eventuele wijzigingen aanbrengen in het gedeelte met aanvullende vragen en in het gedeelte met e-mailmeldingen.

Gebruik de vervolgkeuzemenu's om de admin-gebruiker te selecteren die een e-mailmelding ontvangt wanneer iemand interesse toont in de functie (verantwoordelijke recruiter) of wanneer de starter de mijlpaal van X aantal maanden bereikt (verantwoordelijke HR of manager). Om te voorkomen dat een gebruiker met beheerdersrechten een melding ontvangt, klik je eenvoudig op het kruisje naast zijn of haar e-mailadres.

Stap 7: Klik op ' Voltooien ' en je vacature wordt bijgewerkt.

De laatste stap is het activeren van de vacature en deze naar de app te sturen - zoek naar de vacature die je zojuist hebt toegevoegd > klik op het menupictogram met drie stippen naast de vacature > klik op activeren

Je kunt een voorbeeld van de vacature bekijken door op de vacaturetitel te klikken.

Als je hulp nodig hebt bij het updaten van een vacature, neem dan contact op door een e-mail te versturen naar [email protected]