Rol specifieke hulp
Work Friends
Work Friends Management en beheerdersgids

Een overzicht van onze beste handleidingen en insidertips voor managers en beheerders

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak een bladwijzer van deze pagina voor toekomstig gebruik of open deze op elk gewenst moment vanuit het helpcentrum in uw portal. Klik op het chatpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm en typ 'beheer- en beheerdersgids' in het veld 'Zoek naar hulp' :

Hoogtepunten voor management en beheer uit onze stapsgewijze handleidingen.

Beloningen en erkenning

• Gebruik onze gids voor bonuspunten om je team te erkennen en te belonen voor het fantastische werk dat ze doen.

Betrokkenheid.

Nieuwe app-gebruikers uitnodigen.

Wat te doen bij uitdiensttreding ?

We zijn er om je te ondersteunen bij je Work Friends-traject. Als je hulp of advies nodig hebt, klik dan op het chatpictogram in de rechterbenedenhoek van uw scherm, of stuur een e-mail naar [email protected]

Wat is er nog meer?

Als je ook vacatures, kandidaten en betalingsverzoeken gaat beheren, bekijk dan deze handleidingen: