Work Friends Recruiter-gids

Een overzicht van onze beste handleidingen en insidertips voor recruiters

Lou Turner avatar
Geschreven door Lou Turner
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak een bladwijzer van deze pagina voor toekomstig gebruik of open deze op elk gewenst moment vanuit het helpcentrum in de portal. Klik op het chatpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm en typ 'recruiter guide' in het veld 'Search for help' :

Hoogtepunten voor recruiters uit onze stapsgewijze handleidingen.

Vacature advertenties

Kandidaten

We zijn er om je te ondersteunen in elke fase van je Work Friends-traject. Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om op het chatpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm te klikken om ons advies te vragen, of stuur een email naar [email protected]

Wat is er nog meer?

Als je ook de admin-kant van je schema en betalingsverzoeken gaat beheren, bekijk dan deze handleidingen: